keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Kolmen kopla

Kolmen kopla on seikkaillut metsässä, järven rannalla, kotipihalla, kaupungilla sekä harjoituksissa. Kotipihalla koplan pienin, mustin ja lyhytkarvaisin on kekannut miten voi mennä naapuriin kyläilemään, koska siellä on kaikki lelut makoisamman näköisiä kuin omalla pihalla, reippaasti vaan etsitään aidan ja maan väljin kohta ja väkisin ujuttaudutaan rakosesta naapurin puolelle... tietty niin ettei naapurin sakemanni, Milla, ole ulkona.
Nuorin tulokkaamme leikattiin myös "karvattomaksi" vajaa viikko sitten. Olipas hauska tavata uusi naama ja ilmeet! Sama iloisuus ja kujeilevuus kuuluvat edelleen pikkumiehen luonteeseen, tuskin ne mihinkään katoavat.


Turkinajon myötä pojan selkään ilmestyi valkoista karvaa, aivan kuten siskopuolellaan Inkerillä oli aikoinaan. Nyt sitten kasvatellaan turkkia syksyn näytöksiä varten. Mätsäreissä mennään käymään, ehkä.
Harjoituksissa pikkumies ja keskimies ovat olleet mukana, ensimmäinen radanrakentajana ja toinen harjoitettavana osapuolena. Lurun meno alkaa näyttää hyvältä, taas, kunhan saadaan tämä ohjaaja kuosiin! Yksi luva pitäisi metsästää ja sitten olisi menolippu kakkosiin. Valitettavasti ne kisat mihin haluaisin ja pääsisin, noin periaatteessa, ovat silloin kun mulla on kalenteri täynnä kokouksia ja tapaamisia ja kaikkea muuta... ärsyttävää. No jospa sitten kesällä viimeistään...
Karrin kanssa aloitetaan jälkihommelit viikonloppuna, saa nähdä osaako herra enää ollenkaan käyttää nenäänsä! Jännittävää.
Koirat kävivät uimassakin jo, kylmän kylvyn jälkeen juostiin metsässä, Karri tuolla, Luru täällä ja Wicca siellätäällä...! Hauskoja ukkeleita mulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti